Kotimainen verkkokauppa! Ilmainen toimitus yli 150€ ostoksille

Merino villafleece käsineessä

Aito 100% merinovillasta valmistettu villafleece on yksi talven ihanimmista vuorista käsineisiisi!

Lämpöä käsillesi jokaiseen talvipäivään

Suomalaisen Ruskovillan 100% luomu merino villafleece on aivan mieletön materiaali!

Valmistimme ensimmäiset käsineet tällä vuorilla jo vuosia sitten asiakkaille kokeilumielessä ja otimme myös itsellemme käyttöön villafleece -vuorilla valmistetut käsineet. Vuori ei ole mennyt miksikään useiden vuosien käytön jälkeen ja lämmittää edelleen täydellä teholla! Olemme saaneet niin hyvää palautetta juurikin tästä vuorimateriaalista. Villafleece ei myöskään kutita eikä hiosta kädessä. Monet käsistä kutisijat ovat olleet positiivisesti yllättyneitä tästä materiaalista!

Saat minkä tahansa käsinemallin juuri tällä villafleece -vuorilla!

Villafleece on paksua, mutta erittäin notkeaa fleeceä, joka on todella lämmintä! Ruskovilla itse tekee tästä materiaalista mm. takkeja ulkokäyttöön. Vuori ei tunnu käsineen sisällä enää paksulle, vaikka kyseessä onkin "järeämpi" vuori nimenomaan pakkaskeleille.

Itse kylmäsormisena ja varsinkin asiakkaamme, jotka kärsivät valkosormisuudesta, ovat olleet erittäin tyytyväisiä villafleeceen ja alkavat käyttämään sitä jo heti syksyn saapuessa. Mikäli sinulle on mm. ongelmia käsissäsi, kuten nivelrikkoa tai reumaa ja kaipaat oikein lämpimiä käsineitä, mutta niiden tulisi olla notkeat ja joustavat, tämä vuorivaihtoehto on TÄYDELLINEN sinulle!

Villafleece tulee meille kankaana, josta me itse leikkaamme omilla käsineraudoillamme (joilla myös nahkakäsineet leikataan) oikean kokoiset vuorit oikean kokoisiin käsineisiin. Tällöin vuori istuu käsineen sisään täydellisesti jokaisessa koossa. Sormenväleihin käytämme ohuempaa 100% merinovillaa eli se mitä tehdään, tehdään sitten viimeisen päälle ja täysin käsityönä, omien käsiemme kautta.

Materiaali ei todellakaan ole edullista, mutta se on jokaisen pennin arvoista! Hinta on melkein sama, kuin karitsavuorikäsineessämme. Tulevaisuudessa, jo ihan muutaman vuoden sisään, tulemme siirtymään ainoastaan tähän villafleece -vuoriin aidon karitsavuorin saatavuusongelmien vuoksi.

Villafleece sävyjä on tummanharmaa ja luonnonvalkoinen.

Lahjakortti