Kotimainen verkkokauppa! Ilmainen toimitus yli 150€ ostoksille

Aito karitsavuori käsineessä

Lippulaivatuotteemme jo vuosikymmenten ajan - aito karitsavuorikäsine!

Aitoa tavaraa kylmimpiin päiviin

Olemme jo yrityksen perustamisesta lähtien, siis jo yli 30 vuoden ajan, valmistaneet karitsavuorikäsineitä ja ne ovatkin yhdet lippulaivatuotteemme.

Aito karitsavuori lämmittää käsiä kikkuraisen karvansa ansiosta, jolloin lämpöenergia pomppii kikkurassa nahan ja kätesi välillä. Tämän vuoksi käytämme karitsavuorta (kikkura karva) käsineissä ja lammasta (suora karva) rukkasissa.

Karstaamme jokaisen vuodan kikkurat pienesti auki, jotta se se tuntuu paremmalle ja pehmeämmälle käteesi.

Kostutamme, venytämme ja leikkaamme jokaisen karitsavuodan aina yksitellen ja näin valmistuu leikattuja, käsineen muodossa olevia karitsavuoria. Ne ommellaan, jolloin niistä syntyy itsessään jo käsine, jonka päälle tulee sitten nahkapäälinen. Tämän takia myös istuvuus paksussakin käsineessä on istuva, napakka ja miellyttävä.

Vuorit teemme tietysti myös eri käsinekokojen mukaan käyttäen samoja rautoja, kuin itse käsineitä leikatessa nahasta.

Vuorit ovat yksilöitä, joten siksi kannattaakin kokeilla (jos mahdollista) useampaa saman koon käsinettä, jotta löytyy juuri itselle sopiva pari.

Valitettavasti karitsavuoria valmistanut/muokannut taho on lopettanut (eläköityi) ja toiminta ei ole siellä jatkajalla jatkunut samaan malliin. Meillä on siis karitsan vuotia ainakin tälle vuodelle, mutta sen jälkeen niitä ei saa, jos emme löydä jostain luotettavaa ja meidän standardeja täyttävää toimijaa. Jos siis olet unelmoinut karitsavuorikäsineistä tai omasi on jo käytetty "loppuun", niin suosittelen niiden ostamista ja tilaamista N Y T !

Lahjakortti