Kotimainen verkkokauppa! Ilmainen toimitus yli 150€ ostoksille

Vuorivaihtoehdot käsineisiin

Voit valita Liisa Sauson käsineisiisi vuorit useista vaihtoehdoistamme. Tässä tekstissä perehdymme hieman eri vaihtoehtoihin, mistä voit valita itsellesi ja käyttöösi sopivimman vuorivaihtoehdon käsineisiisi.

Villa ja silkkivuori

Yleisin käyttämämme vuori on 100% villavuori, joka lämmittää syksyn saapuessa ihanasti käsiäsi. Se on täyttä tavaraa eikä siihen ole sekoitettu yhtään keinoaineita, kuten polyesteriä, polyamidia yms. Haluamme, että kaikki vuorimateriaalimme ovat aidoista materiaaleista valmistettu.

Kuitenkin, koska kyseessä on 100% villavuori ilman keinoaineita, ei vuori kestä käyttöä samalla tapaa kuin sekoitevuori keinoaineilla. Tämän takia vaihdammekin omiin, Liisa Sauson käsineisiin sinulle uuden villavuorin 10€ hintaan! Aika hyvä palvelu, eikö?

Hieman hintavampiin käsineisiin tai asiakkaan toiveista laitamme käsineisiin hieman pehmeämmän ja ylellisemmän villa-cashmere -sekoitevuorin. Siinä on 50% villaa ja 50% cashmereä. Vuori on muuten täsmälleen samanlainen, kuin aito villavuorimme, mutta pehmeämpi cashmeren ansiosta. Ja löytyy meiltä myös 100% cashmere vuoria, jos joku haluaa heittäytyä ihan pehmoksi...

Silkkivuori (100% tottakai) on ylellisyyttä! Sen kanssa on ihanaa ajaa autoa tai vaan pukea ja tuntea ylellisyys käsissäsi! Silkkivuori tulisi pukea käteesi jo sisällä ennen ulosmenoa, jos haluat, että sen lämpöarvo säilyy parhaimpana. Aito silkki toki lämmittää kättä, mutta tätä käsinettä yleisesti käytetään keväällä ja alkusyksystä, mutta myös autoillessa ympäri vuoden.

Silkkivuorillinen käsine liukuu käteesi hyvin helposti, mutta huomaathan, että se saattaa tarttua helpommin kiinni kätesi kuiviin kohtiin ja joskus tulla kätesi mukana ulos käsineestä. Ei silti hätää; pue silkkivuori käteesi ja pue sen jälkeen käsine takaisin käteesi ja voila!

Lämpimimmät vuorivaihtoehdot käsineisiin

Lämpötilan laskiessa myös käsineiden vuorimateriaalit alkavat paksuntua. Halutaan, että käsinettä voi käyttää pakkasilla ja että se suojaisi paremmin käsiä kylmältä. Toki kylmäsormisille, kuten itselleni, mikään ei tunnu joskus riittävän...

Tärkeintä on ensin ajatella mihin käyttöön käsineet tulevat. Mikäli ulkoilet paljon ja nimenomaan haluat käsineesi ulkokäyttöön, kannattaa ottaa heti järeät otteet käyttöön, eli aito karitsavuori. Toisaalta, jos näppisi palelee useasti, mutta haluat käsineiltä notkeutta ja joustavuutta, mutta myös lämpöä ja helpot jokapaikan käsineet vain vahvemmalla vuorilla, valintasi kannattaa kohdistaa Ruskovillan 100% luomu merinovilla fleeceen. Se on täyttä merinovillaa!

Uusimpana tulokkaana vuorivaihtoehtoihimme on tullut Suomessa valmistettu 100% merinovilla, joka on hyvin ohutta, mutta silti täyttä tavaraa. Tämä korvaa täydellisesti "perus" villavuorimme, mikäli nimenomaan haluat merinovillavuorin, jota ei kyllä meinaa mistään saada 100%, paitsi meiltä!

Lahjakortti