Kotimainen verkkokauppa! Ilmainen toimitus yli 150€ ostoksille

Käsinekoon mittaaminen

Kuinka mittaat oikein Liisa Sauson käsinekokosi.

Tarkoituksena on mitata mittanauhalla kämmenesi ympärysmitta, joka sitten kertoo käsinekoon.

Mittanauha kiedotaan rystysten (tai hieman alemmas eli kämmenen) ympäri ja annetaan mittanauhan levätä kämmenellä. Ei siis puristeta sitä eikä kuitenkaan anneta sen löystyäkkään. tällöin saadaan se optimaalisin luku, jolla voidaan katsoa oma käsinekoko Liisa Sauson käsineissä.

Kuvassa olen tehnyt mittauksen itse, ilman apuvoimia, mutta jos niitä on saatavilla, on mittaaminen helpompaa.

Voit myös kokeilla laittaa kätesi kevyeen nyrkkiin mittanauhan ollessa kämmenesi ympärillä ja jos mittanauhan luku pysyy samana, mitta on oikea.

Kun olet saanut mittanauhan lukeman, niin kerro se meille tai katso ohjeistavasta taulukosta verkkokaupastamme, mihin kokoon oma senttimittasi viittaa.

Pääset taulukkoon tästä.

Mikäli käsissäsi on muutoksia, kuten nivelrikkoa tai muita sairauksia, jotka muuttavat kättä/sormia fyysisesti, kerro siitä aina meille. Mikäli teet tilauksen verkkokaupassamme, kirjoita tämä lisätiedot -osioon, jotta voimme laittaa käsineisiisi isommat ja leveämmät sormenvälit, jotta käsineesi istuvat paremmin juuri sinun käsiisi. Tämä on sinulle täysin maksutonta, mutta tekee mielettömän eron ja lisää suuresti käyttömukavuutta ja kukaan, ei kukaan huomaa mitään eroa käsineissäsi!

Jos sinusta tuntuu, että et halua "istuvia" käsineitä, voit aina tilata astetta eli puoltanumeroa isomman käsineparin. Me olemme tyytyväisiä, kun sinä olet tyytyväinen. Muistathan, että käsineemme myös venyvät leveyttä käytössä, koska venytämme nahkamme tietyllä tapaa, jotta se myös elää kädessä oikein.

Entäs sormien pituudet?

Tuntuuko sinusta, että omistat pianistin sormet vai enemmänkin sinua on siunattu lyhyemmillä versioilla?

Tällöin kannattaa olla meihin yhteydessä, sillä pidennämme ja lyhennämme sormia käsineistä joka päivä. Tällöin myös saat paljon istuvammat ja paremmat käsineet juuri omiin käsiisi.

Sanotaanko, että noin 75% meidän asiakkaista löytää juuri sopivat käsineet valmiista koista, mutta siihen ei tarvitse tyytyä, mikäli ei halua.

Etkö pääse paikan päälle Turenkiin? Näin mittaat oman kätesi ääriviivat:
Sinun tulee piirtää oman kätesi ääriviivat paperille, josta sitten mittaat paperilla kunkin sormen pituuden ja kirjoitat saadut senttimitat ylös paperille. Lisää paperille myös kätesi ympärysmitta sentteinä. 
Ota paperista kuva ja lähetä sen meille sähköpostilla tai whatsappilla.

Mikäli haluat lisätietoja, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

liisa.sauso@liisasauso.fi

Lahjakortti